Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și vicepreședintele Elisabeta Mihalcea au acordat premii de excelență pentru 8 producători agricoli, cu ocazia Zilei Agriculturii Giurgiuvene.

La eveniment, organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Giurgiu, Instituția Prefectului și Comitetul de Coordonare a Activităților Agricole, a participat și secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Gheorghe Ștefan.

Peste 30 de standuri au fost amenajate în cadrul evenimentului, de unde vizitatorii au putut cumpăra legume și fructe de sezon și preparate tradiționale direct de la producători din Colibași, Vărăști, Malu, Greaca, Hotarele, Călugăreni, Băneasa, Ulmi, Stănești.

Nu au lipsit nici vedetele toamnei: pastrama și mustul!

Producătorii și distribuitorii de îngrășăminte, semințe și pesticide au fost și ei prezenți pentru a explica cele mai noi tehnici și produse în domeniu. 

În cadrul evenimentului a fost organizat și un spectacol folcloric susținut de Centrul Județean pentru Conservare și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu”– informează Consiliul Județean Giurgiu.

(Jurnal)