Vaccin sau ser, aceasta este întrebarea!? (Audio)

0
379

Chiar dacă sună a non sens, secolul XXI ne-a impus libertatea sub toate formele sale. Prefigurându-se un adevărat război între cele două tabere formate ”pro” si ”contra” vaccinării împotriva Covid 19, statul, garant al ordinii de drept, obligă astăzi cetățeanul să accepte un comportament impus, înlocuind liberul arbitru cu așa zisa sănătate publică.

Poate că nimic nu ar fi ridicat atâtea controverse dacă același ”Stat de drept” nu ar excela în bâlbe, creând haos, dacă nu ar excela în declaratii și decrete cât se poate de contradictorii, creându-ne senzația participării la o adevărată ruletă rusească. Să fim oare  pentru cei aflați la butoanele puterii mondiale, un fel de cobai, o turmă de ignoranți, de proști, de naivi și dezinteresați?

Iată de ce spun asta:

În luna februarie a acestui an s-a demarat o anchetă penală la Târgu Jiu, ce viza cadrele medicale ale unui Centru de vaccinare din localitate, care ar fi vaccinat un cetățean aflat la a doua vaccinare cu un altfel de ser dacât la prima vaccinare. Lucru considerat de ”specialiști”, total GREȘIT!

La nici o lună distanță, acest eveniment se repetă. De data aceasta însă la un Centru de vaccinare aflat în Bucuresti, la Romexpo, unde un bărbat este vaccinat la rapel cu un alt vaccin.

În perioada imediat următoare succedării acestor evenimente, atât Ministerul Sănătății cât și OMS-ul  precizează că cea de-a doua doză nu poate fi făcută cu un alt tip de vaccin decât cel utilizat inițial, iar din declaratiile șefului Campaniei Naționale de Vaccinare, maior  Valeriu Gheorghiță, reiese cât se poate de clar și concis că nu este recomandată combinarea a două sau mai multe vaccinuri.

Toate bune și frumoase până deunăzi, adică la finele lunii septembrie, în plină campanie pro vaccinare a dozei 3, când un anume Andrei Baciu, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății vine si ne spune că cei vaccinati cu serul AstraZeneca vor face un vaccin pe bază de ARN Mesager, recte Pfizer sau Moderna, specificând că AstraZeneca nu este produs prin această tehnologie: Ce vorbești Bobiță!?

Iată prima bâlbă, o ceață deasă în care ne împing guvernanții. În consecință, la o diferență de numai 6 luni Ministerul Sănătății se contrazice! Deși în perioada februarie – aprilie 2021, NU se recomanda combinarea vaccinurilor (după cum suna afirmația inițială, făcută de specialiștii lui ”pește prăjit”), începând cu 27 septembrie 2021, ea  poate fi făcută!?  Bă’, ești prost? Bă’, ești nebun?

Deci trebuie înțeles că AstraZeneca nu este produs prin tehnologia ARN Mesager, cu toate că d-na Sandra Alexiu, Prețedinte al Asociației Medicilor de Familie, București și membru în Grupul de Vaccinologie, ne explica faptul că diferențele între cele trei vaccinuri constau doar în modul în care acestea se păstrează în lanțul de frig.

Cu alte cuvinte diferența între vaccinuri constă doar în  modul de păstrare a dozelor la rece! Atunci ne întrebăm: Ce ar trebui să ne intereseze mai mult, modul de fabricare a acestor vaccinuri, cum se țin ele la frigider sau exclusiv fiabilitatea și eficacitatea lor  în cazurile de infectare cu Covid?!!

Ce ”zice” Tel Verde în această situație…

După cum am constatat cu toții, pe perioada verii, campania de imunizare desfășurată la nivel național a stagnat, interesul  cetățenilor pentru acest vaccin scăzând considerabil, lucru care ne-a făcut să ne întrebăm: vaccinarea trebuie să fie obligatorie sau nu?

Cert este un singur lucru că autoritățile au dorit și doresc această vaccinare impusă cu orice preț: prin educație ( la școală), prin  persuasiune ( prin campanii în presă și on line),  prin  stimulente materiale ( prin tombole) sau chiar prin amenzi și măsuri privind îngrădiri ale libertăților cetățenești. Sunt voci care spun că CINEVA ar fi băgat mulți bani în această afacere și că acum așteaptă profitul! De aici această disperare…

Pentru mai multe lămuriri am sunat la numărul gratuit de informare Covid (Tel Verde) pentru a sta de vorbă cu un specialist care ar putea sa ne aprindă beculețul în toată această beznă în care ne-au aruncat aleșii noștri.

Nu numai că nu am primit nici măcar o scuză, ci a trebuit să ne mulțumim cu niște explicații sterile, fără noimă.

În ceea ce mă priveste, concluzia este cât se poate de clară: majoritatea celor care au acceptat injectarea acestor seruri denumite generic, „vaccinuri”, au făcut-o din nevoia redobândirii libertății de mișcare, vaccinați sau.

A libertății de a ieși din țară, de a putea petrece un weekend într-un restaurant cu familia sau prietenii și nicidecum pentru că acest vaccin ne-ar putea oferi o oarecare protecție sau imunitate împotriva acestui virus. Prețul libertății în România de astăzi este să ne oferim voluntari pentru a fi testați sau vaccinați cu niște seruri de care nu avem nici o informație coerentă sau măcar de bun simț, despre care OMS-ul și specialiștii în virusologie își schimbă părerile de la o săptămână la alta.

Pentru a vă lămuri cum încearcă autoritățile să ne aburească permanent cu apă chioară, vă punem la dispozitie întreaga conversatie pe care am  purtat-o cu specialistul de la TEL VERDE Covid.

Concluzia o trageți dumneavoastră, singuri!

(Dana Duță)