Reacție dură a Președintelui USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, față de incidentul creat de compania Blue Air, care a suspendat marți, toate zborurile din România!

0
287

Decizia Blue Air, care a anunţat marţi că suspendă zborurile din România până luni, 12 septembrie 2022, a surprins pe toată lumea, provocând un  haos de nedescris pe aeroporturile din ţară.

Pasagerii  au fost informați că nu mai pot zbura spre destinațiile dorite, fiind lăsați de izbeliște, fără nicio soluţie la dispoziţie. În acest fel mii de persoane  au fost  afectate de anularea zborurilor Blue Air.

Odată cu presa, o serie de politicieni au dezbătut pe larg  acest incident extrem de grav. Unul dintre ei este Președintele USR Giurgiu , Ciprian Alexandru, care a postat pe pagina sa de facebook un scurt comentariu.

Aeroportul Otopeni a fost aruncat în haos astăzi, de incompetenta guvernare PNL=PSD. Peste 3000 de oameni s-au trezit că nu mai pot pleca către destinațiile planificate (majoritatea la joburi), iar guvernanții acuză o companie privată. Faptele sunt așa:

Administrația Fondului de Mediu, subordonata Ministerului Mediului, a apăsat un buton și a blocat conturile companiei Blue Air.

Un gest motivat de datoriile companiei către AFM, însă în incompetenta și indiferenta fata de cetățean, guvernanțiior PSD=PNL=UDMR nu le-a pasat de romanul care a dat 500 euro pe bilet sa plece în străinătate la munca și a sfârșit în aeroport stand pe bagaje.

Rușinos mod de a face treaba, soluția în care blochezi mii de oameni nu trebuie să existe în paleta de alternative a vreunei instituții din administrație.

Să vă fie rușine, Coaliția sărăciei! PNL=PSD…mai scrie Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, în postarea sa pe  facebook.

Tot marți ,  Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că peste 620 de români, afectaţi de anularea zborurilor Blue Air, au solicitat sprijin să revină în ţară. Solicitările au venit din ţări precum Cehia, Cipru, Portugalia, Spania, relatează News.ro.

Purtătorul de cuvânt al MAE, Radu Mihail Filip, a declarat că până la ora 23.00, peste 620 de cetăţeni români au solicitat sprijinul Guvernului României pentru a se reîntoarce în ţară.

(Jurnal)