Dumitru Constantin, primarul comunei Florești-Stoenești: Toate clasele vor fi dotate cu table inteligente”

0
211

Forfotă, emoții, lacrimi, flori, uniforme, dar și râsete și povești amuzante din vacanță. Într-un cuvânt, prima zi de școală. Zeci de elevi și părinți au umplut, de dimineața, curțile școlilor din Palanca, Florești și Stoenești pentru a întâmpina cum se cuvine primul sunet al clopoțelului.

Noul an școlar a adus în toate școlile din comuna Florești- Stoenești multă bucurie, atât din partea copiilor, care au avut posibilitatea de a se întâlni cu colegii pe care nu i-au mai văzut din vară, dar și pentru învățători și profesori. Cadrele didactice au început activitatea cu forțe proaspete, fiind convinse că anul acesta va fi încununat de multe realizări și premii.

Primarul comunei Florești-Stoenești, Dumitru Constantin, a fost la rândul său prezent la deschiderea noului an școlar la toate cele trei școli din comună.

În acest an părinții au putut fi prezenți la festivitățile de deschidere, putându-se bucura împreună cu odraslele lor de „un nou început, fără restricții, fără pandemie”.

Dumitru Constantin le-a urat tuturor celor prezenți multă sănătate, putere, înțelegere și mult succes în noul an școlar, dar mai ales „Să fie unul încununat cu realizări și amintiri frumoase!”

Ca și o noutate pentru elevii comunei, aceștia vor beneficia cât de curând de table inteligente în fiecare sală de clasă. Astfel, toți cei peste 1.100 de elevi ai comunei vor putea deprinde mai ușor noțiunile predate.

Le urăm și noi tuturor elevilor ca în noul an școlar să ia cu ei în ghiozdan curiozitatea și motivația și să nu lăse pe nimeni și nimic să-i descurajeze. Mult succes în noul an școlar!

(Jurnal)