În cadrul unei recente discuţii, avute cu directorul Giurgiu Servicii Publice SA (GSP), Adrian Răcaru, acesta ne preciza faptul că, în această perioadă, cei aproape 90 de angajaţi ai societăţii se axează pe lucrările de zi cu zi: curăţenie, întreţinere a sistemului de iluminat public şi măturat stradal.

Întrebat de campania de dezinsecţie, care ar fi trebuit să demareze zilele acestea, directorul Adrian Răcaru a spus: „Am fi dorit să demarăm dezinsecţia, dar, din păcate, condiţiile meteo nu ne sunt deloc prielnice. Pentru a putea fi siguri de calitatea serviciului avem nevoie de cel puţin 12 ore fără ploaie, pentru ca substanţele utilizate să acţioneze. Pe de altă parte, aş vrea să îi informez pe giurgiuveni, prin intermediul dumneavoastră, de faptul că asociaţiile de proprietari pot apela direct la noi, pentru a efectua o dezinsecţie şi la interior, mai cu seamă acolo unde sunt probleme la subsoluri.

Astfel, preşedinţii asociaţiilor se pot prezenta la sediul nostru, vom încheia un contract de prestare serviciu, contra unor sume care variază funcţie de mai mulţi factori, noi putând adapta serviciul problemelor zonei, iar concentraţia de substanţă pe care o vom folosi în aceste cazuri va fi făcută în funcţie de gradul de infestare. De precizat faptul că remanenţa, în spaţiile închise (casa scării, subsol) a substanţei este de 6 – 8 săptămâni”, mai spunea directorul Giurgiu Servicii Publice SA.

(Jurnal)