Primarul comunei Florești-Stoenești critică actele de vandalism întâmplate sâmbătă, pe stadionul din localitate!

0
607

 Uneori degeaba administrația locală și  primarul localității, fac tot ce le stă în putință pentru ca cetățenii să se bucure de bunăstare, de o comună modernă, de o percepție cât mai bună a comunității în cadrul județului, cât timp printre aceștia se găsesc și indivizi certați cu bunele maniere, ”mitocani” de-a dreptul.

Așa se face că sâmbătă, Dumitru Constantin, primarul localității Florești -Stoenești, a fost martorul ocular  al unor scene de vandalism,  chiar la el în comună,  pe care le-a comentat ,  ulterior, extrem de revoltat,  pe pagina de facebook:

Sâmbătă 17 septembrie, cu prilejul meciului de fotbal dintre echipele din Florești și Hobaia am fost martor la vandalizarea tribunelor stadionului din Florești.

Fiecare gol al echipei noastre (din fericire au fost 5 cinci) a generat în rândul câtorva suporteri stări de spirit asimilate cu nebunia.

Pumni și șuturi cu nemiluita în peretele din tablă cutată din spatele tribunei au generat modificarea aspectului acesteia, așa cum ușor se poate observa în fotografia alăturată.

În calitate de suporter al echipei de fotbal ”Avântul Florești” și de cetățean al comunei, amintesc amatorilor de acte de vandalism că baza sportivă a fost construită în anul 2011 cu fonduri guvernamentale, deci este un bun al nostru, al tuturor, deci și al lor.

De asemenea le aduc la cunoștință că distrugerea de bunuri se pedepsește în conformitate cu prevederile Codului Penal.

În speranța că ceea ce am văzut sâmbătă  pe stadionul din Floresti a fost doar o întâmplare… Îndemn suporterii turbulenți la calm și la susținerea echipei în limitele legii și ale bunului simț.

Sperăm că  cei cărora primarul Constantin Dumitru li s-a adresat au înțeles pe deplin mesajul  său  și că acest eveniment neplăcut nu se va mai repeta niciodată, mai ales că așa cum și noi am tot arătat în dese rânduri,  primul edil  a făcut eforturi uriașe în ultima perioadă, reușind să schimbe evident fața acestei comune.

(Jurnal)