Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU: ”Românii încep sa pună întrebări, giurgiuvenii încă așteaptă, temători, să vadă ce pot face cei mai curajoși!”

Președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU: ”Românii încep sa pună întrebări, giurgiuvenii încă așteaptă, temători, să vadă ce pot face cei mai curajoși!”

0
Președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU: ”Românii încep sa pună întrebări, giurgiuvenii încă așteaptă, temători, să vadă ce pot face cei mai curajoși!”

”Asistam zilele acestea la derularea unui proiect de demascare a hoției care domină structurile din administrația centrala românească. Este vorba de scoaterea la lumină a neregulilor, cu iz de furt intelectual, din tezele de doctori ale miniștrilor din guvernul sărăciei și sigilarea banilor publici prin licitații trucate.

Avem un ministru care a furat de la colegi texte științifice și care când a fost prins și dovedit a demisionat: fostul ministru al Educației Sorin Câmpeanu.

Avem de asemenea un ministru de Interne care nu și-a secretizat teza de doctorat, dar ea se poate consulta doar pe două calculatoare de la Biblioteca Națională. USR o va transcrie cu pixul (altfel este interzis de regulament) și o vom da la verificat. Ar fi culmea hoției ca un ministru să fi furat, chiar și intelectual, dar totuși să fie liderul tuturor structurilor din Ministerul de Interne, să dea comenzi celor care aplică legea. Sper ca teza domnului Bode să fie curată, altfel decredibilizarea unui întreg minister și chiar a ideii de apărare a cetățenilor ar atinge cote incredibile chiar și pentru o țară din Europa de Est.

BMW România a câștigat un contract pentru livrarea a 600 de mașini către MAI după o licitație în care așa de bine au fost făcute specificațiile tehnice încât s-a calificat….doar BMW!  Mai adaugăm că șeful BMW este prieten cu președintele țării (joacă golf împreună) și tabloul unei furăciuni de tip balcanic este complet!

Pentru a se disculpa, Ministerul de Interne vântură un contract pe care l-ar fi semnat Drulă (n. red.- Cătălin Drulă, Președintele USR). Da, contractul de finanțare e semnat de el pentru că sunt bani europeni, dar licitația a fost organizată de MAI, adică de PNL-ul președintelui României. Drulă nu si-a pus semnătura pe vreo fișă cu specificații tehnice, pentru că nu era treaba Ministerului Transporturilor. Așadar MAI încearcă să ascundă furăciunea, dar se afundă și mai rău.

În timp ce se sifonează bani prin licitații aranjate și ministerele sunt conduse de oameni care au furat, la Giurgiu cetățenii onești plătesc 800 de lei pe mc de lemn, merg pe drumuri județene ca cel din poza  alăturată, așteapta o mărire de pensie de câțiva lei, plătesc facturi de energie de sute sau chiar mii de lei și învață în școli cu toaleta în curte.

   Era să uit, știți că pentru toate astea, tot USR-ul e de vină? Da, chiar și aici am primit această remarcă,  de la un cetățean care își spune jurnalist,  ca o replică la o postare despre învățământul giurgiuvean. Am făcut o eroare de exprimare pe care mi-am asumat-o și am corectat-o și un domn „jurnalist” mi-a reproșat că din cauza mea a ajuns învățământul giurgiuvean pe penultimul loc din țară. Înțelegeți unde suntem?

Nu, nu USR-ul e de vină… USR-ul are doar curajul să spună tot ce crede, fără vreo teamă.

Voi începe o serie de dezvăluiri ale matrapazlâcurilor din județ care, deși se văd cu ochiul liber, nu are nimeni curaj să le verbalizeze.

                         Până atunci, haideți în echipa USR!”

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °