Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru, la întâlnirea cu o parte dintre membrii filialei și lideri de la Centrul partidului, la Bucșani, imediat după demisia lui Cioloș

0
235

Duminică, 29 mai, în comuna Bucșani din județul Giurgiu, membrii Organizației USR  Giurgiu s-au întâlnit – după cum ne declara liderul acesteia, Președintele filialei, Ciprian Alexandru – ” să facem planuri și să legăm echipa USR Giurgiu care va munci pentru alegerile din 2024…”

De precizat că întâlnirea de duminică a  avut loc la doar o săptămână distanță de cea a staff-ului USR și a liderilor de filiale de  la nivel național, într-un teambuilding desfășurat în stațiunea Mamaia.

Referindu-se la recenta plecare a lui Dacian Cioloș din USR, Președintele Ciprian Alexandru a declarat:

Astăzi, Dacian Cioloș, împreună cu câteva persoane au plecat din USR și și-au făcut un alt partid. Era obișnuit să fie șef, iar USR nu e partidul care să accepte să aibă ”stăpân”. Oricum, nu a găsit în USR oameni dispuși să îi recunoască această postură, așa că s-a dus…Va mai face probabil încă 2-3 partide, dar va rămâne irelevant.

Ciprian Alexandru ne mai spunea că la întâlnirea de la Bucșani s-a bucurat să-i aibă alături pe câțiva din liderii de la Centru: Cristina Prună, Dan Barna și Claudiu Năsui. Președintele filialei USR ne-a schițat totodată câteva din punctele importante dezbătute la această întâlnire.

”Am discutat despre planul de extindere pe care filiala îl are în județ, despre cum putem transmite mai bine cetățenilor mesajul USR, dar și despre situația partidului la nivel național și internațional.

Ca întotdeauna, politicile promovate de USR au ca scop soluționarea problemelor statului, în paralel cu crearea unor legi care să vină în ajutorul cetățenilor și nu doar al persoanelor privilegiate.

Un exemplu în acest sens este proiectul de lege care scade taxele pe carburanți de la 19% la 5%! Propunerea USR nu e doar despre mașina personală. E despre costuri, care se transferă în toate produsele ce ajung la noi. Altfel spus, fiecare zi în care Guvernul nu reduce TVA-ul, e o zi în care oamenii și companiile au de suferit.

Întrebat ce  măsuri vor întreprinde membrii filialei USR Giurgiu, în următoarea perioadă, Ciprian Alexandru ne-a spus:

Membrii USR Giurgiu vor continua să fie alături de cetățeni, să afle problemele cu care ei se confruntă și să aducă în administrația publică locală speranța că lucrurile cu adevărat importante pentru comunitate vor fi rezolvate cinstit și transparent…

 (Jurnal)