Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „Asistăm la cea mai mare CIOLANIADĂ, din ’89 încoace!”

Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „Asistăm la cea mai mare CIOLANIADĂ, din ’89 încoace!”

0

Miercuri, 13 ianuarie, în cadrul săptămânalei conferinţe de presă a PSD Giurgiu, Deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu a lansat un atac dur la adresa partidelor din alianță, aflate la guvernare :

„Asistăm, în vremuri atât de grele, la cea mai mare Ciolaniadă, de la ’89 încoace! Guvernul de dreapta nu vine cu măsuri concrete în niciun domeniu. Nu, pe ei îi preocupă doar bătălia pe funcţii şi pe bani! Cea mai nouă victimă: Educaţia!

Un caz strigător la cer s-a înregistrat chiar la noi în judeţ, la Şcoala din Malu Spart. Acolo, Raluca Geantă a fost înlocuită din funcţie dintr-un singur motiv: că este cumnata lui Niculae Bădălău.

Eu mi-aş dori să avem numai Raluca Geantă în toate şcolile din Giurgiu, pentru că ştie toată lumea cum arată unitatea de învăţământ din Malu Spart. Este chiar mai dotată şi mai frumoasă decât multe şcoli din municipiu! N-au avut ce să-i reproşeze profesional! Iar acum, acolo se duce o adevărată bătălie pe funcţia de director, între un USR-ist şi  fratele unui PNL- ist.

Asta înseamnă pentru ei „România Normală”. Le-au promis românilor marea cu sarea, dar nu au ce să ofere, întrucât ei sunt puşi doar pe împărţit puterea”, a declarat Deputatul Marian Mina.

Președintele PSD Giurgiu  a adus în discuție  și cazul fostului manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihaela Raţă, ce recent a fost demisă din funcție.

Doamna Mihaela Raţă a fost, sublinez, forţată să îşi dea demisia. Principala preocupare a prefectei Aneta Matei, asta a fost: să scape de managerul Mihaela Raţă. Nu a contat niciuna dintre realizările doamnei, nu! Ăsta era ordinul de executat… În tot acest timp, doamna prefect ne-a făcut de băşcălie, la nivel naţional, cu ceea ce înseamnă campania de vaccinare anti-COVID-19. Dezastrul i se „datorează” în totalitate, deoarece vorbim aici despre o incompetenţă administrativ -managerială, dar şi din punct de vedere intellectual…părerea mea! Sigur, doamna prefect a avut grijă şi timp să se pozeze cu primul vaccinat…”, a  mai  adăugat, cu ironie, Deputatul Marian Mina.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °