În conferinţa de presă a PSD Giurgiu de miercuri, 13 ianuarie, Deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu a conturat în mod critic modul de desfăşurare a  campaniei de vaccinare anti-COVID-19, la Giurgiu, declarând :

Campania de vaccinare este doar o paradă de imagine pentru toate autorităţile publice, începând cu miniştri şi terminând cu prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene sau primari. Pentru că, în fapt, nu se întâmplă nimic. La Giurgiu, cu atât mai puţin. Nu se comunică mai deloc.

Din cele 11 centre anunţate, într-un comunicat al Prefecturii, pe 5 ianuarie, practic, în acest moment, există doar unul singur, cel de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Cel de la Bolintin, unde doamna prefect s-a pozat, fiind mai aproape de casă…, nu apare nici în comunicatul Prefecturii, dar nici pe site-ul instituţiei. Ce se întâmplă cu celelalte centre? De la Televiziune am aflat că      într-unul din acestea, cel de la Roata, muncitorii făceau grătare, iar medicul de familie nu ştia nimic. De altfel, mai mulţi medici de familie cu care am vorbit mi-au spus că nu ştiu cum şi unde se va desfăşura campania menţionată!”, a menționat Cristina Elena Dinu.

Deputatul PSD de Giurgiu a mai precizat că  primarii nu ştiu de unde să ia bani ca să amenajeze centrele de vaccinare.

Chiar nu este nimeni în Prefectura Giurgiu care să iasă şi să ne spună ce se întâmplă, cum se întâmplă, câţi s-au vaccinat până acum şi aşa mai departe?! Sincer, chiar nu este momentul să lăsăm sănătatea pe mâna unora care nu se pricep la acest domeniu!”, a  mai precizat deputatul Elena Dinu.