O selecționată a primarilor Comunelor din România  a susținut, miercuri, 27 martie, pe stadionul ”Astra” din Complexul Sportiv ”Marin Anastasovici” din Giurgiu , un meci de fotbal, amical, contra unei echipe similare a primarilor din Republica Moldova. Partida a fost urmată  de un alt meci  ale   fostelor glorii din generația de aur a fotbalului românesc și o selecționată a  artiștilor.

Din lotul lotul primarilor din România au făcut parte , primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, dar și Marian Mina, președinte al Consiliului Județean Giurgiu. Echipa primarilor din România a învins cu scorul de 1-0.  În cel de-al doilea meci al zilei   disputat între echipa artiștilor și  fostele glorii ale generaţiei de aur ale fotbalului românesc, scorul a fost ????

În afara  delegației României, la cele două partide au  fost prezente o mulțime de oficialități și aleși locali , printre care și ministrul economiei, Niculae Bădălău.

Meciurile au fost arbitrate de fostul arbitru internațional Cristi Balaj.

Cu această ocazie Cristi Toma a fost prezentat în noua sa  funcţie de antrenor  al ” AS Iepurești”, echipă din LIGA A IV-a, Seria Nord-Giurgiu. Cunoscutul antrenor  va  debuta în  partida de sâmbătă , cu ocazia meciului celor de la AS Iepurești cu Rapid Clejani. După cum ne-a mărturisit  noul antrenor , înainte de a accepta  oferta celor din Iepurești, el a mai refuzat câteva  echipe.Cristi Toma mai  spunea că a acceptat-o acum pe cea venită din partea lui Peteică Pănescu, președintele celor de la AS Iepurești, cu condiția de  a fi antrenor până la finele acestei ediții de  campionat. De precizat faptul că titratul  antrenor  mai condus (cu rezultate foarte bune)  echipe precum  Argeșul Mihăilești și Viitorul Domnești.  Cele mai importante performanţe ale sale au fost  : câștigarea Cupei României ( faza pe județ) și calificarea în play-off, de pe primul loc pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu, ambele  performanțe obținute cu echipa Argeșul Mihăilești.

(A. Ion)