Poliția va urmări bicicliștii beți!

0
127

Mersul pe bicicletă, un mijloc de transport din ce în ce mai popular printre cetățenii din toată lumea, dar mai ales din Seul, este acum subiectul amenzilor pentru cei care au consumat alcool, conform Ministerului de Interne, scrie The Korea Times.

Ministerul sud Coreean a spus că noua lege privind transportul își va produce efectele din aceste zile și că experimentul va dura șase luni.
Toți bicicliștii care vor fi prinși cu un anumit nivel de alcool în sânge vor primi o amendă de 27 de dolari pentru încălcarea regulilor de trafic. Polițiștii nu vor începe imediat să verifice bicicliștii, prima dacă vor informa publicul prin diferite mijloace. Verificările vor începe din decembrie.  Conform unui raport al autorităților, 12% din cei care au mers pe bicicletă au consumat alcool. Trebuie menționat că și la noi, la Giurgiu, de curând  Inspectoratul de Poliție, Secția Poliție Rutieră, a început o campanie  de depistare a bicicliștilor care nu poartă vestă de semnalizare sau alt mijloc de semnalizare în timpul rulării, inițiată de chiat șeful acestui serviciu, Marian Popescu.

 

(Jurnal)