Astăzi, 10 iulie, ora 17.30, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism și un microbuz, pe D.N.6, în afara localității Stâlpu, județul Giurgiu.

În urma accidentului în care a fost implicat un microbuz cu 13 persoane și un autoturism în care se aflau 4 persoane, au rezultat 11 victime, dintre care:
– una încarcerată, șoferul autoturismului, preluat de către elicopterul SMURD, bărbat, aproximativ 40 ani;
– 9 preluate de ambulanțe și transportate la spital, fără traumatisme severe;
– o victimă a refuzat transportul la spital (șofer microbuzului);
– celelalte persoane nu au necesitat acordare P.A.

Misiunea continuă cu asigurarea măsurilor P.S.I și îndepărtarea caroseriilor de pe carosabil astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

În acest moment traficul este încă blocat pentru efectuarea cercetărilor de către colegii de la IPJ, circulându-se pe rute ocolitoare”, transmit reprezentanții ISU Giurgiu.

Din cercetări a reieșit faptul că, un cetățean turc, de 35 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de deplasare într-o curbă la dreaptă și ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul București, în interiorul căruia se aflau 13 persoane.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Giurgiu.

(Jurnal)