* La ce numere de telefon pot apela locuitorii municipiului în caz de avarie a iluminatului public…

Furtunile din ultimele zile au lăsat urme la nivelul municipiului, în sensul că a fost afectat iluminatul public. După cum ne spunea directorul Giurgiu Servicii Publice (GSP) SA, Adrian Răcaru, au fost schimbate peste 450 de becuri, arse sau deteriorate ca urmare a condițiilor meteo din ultima perioadă. Asta pe lângă salubrizarea constantă a municipiului, spunea directorul GSP SA.

„Am intervenit, pe lângă schimbarea aceasta a becurilor, și la remedierea rețelelor afectate destul de mult de vântul puternic. Am pus la punct, pe lângă aceste remedieri, și iluminatul din parcurile Mihai Viteazul și Clopotari, urmând ca, de săptămâna viitoare, să intrăm în Parcul Elevilor. Verificăm, în continuare, stadiul iluminatului public, dar și al funcționării semafoarelor. În acest sens, am intervenit și am refăcut și îmbunătățit calitatea lămpilor de iluminat de la semafoarele de la Petrom (intersecția Șoseaua București – străzile Negru Vodă și Acad. Miron Nicolescu), urmând ca, în timp, să intervenim la fiecare intersecție semaforizată din oraș, lucrările fiind atât de întreținere, cât și de îmbunătățire a funcționării acestor semafoare”, ne spunea Adrian Răcaru.

Totodată, directorul GSP SA a ținut să reamintească locuitorilor municipiului nostru că pot semnala defecțiuni ale iluminatului public la următoarele numere de telefon: 0246.214.674 (de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 16,00) și 0730.677.653 (număr de telefon de permanență).

(Jurnal)