Partidul Național Liberal filiala Giurgiu are un nou secretar general.

0
418

În ședința de astăzi a Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, la propunerea Președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a fost ales un nou secretar general, în persoana lui Fabian Țîrcă, primarul comunei Oinacu.

Fabian este un primar din generația tinerilor liberali de perspectivă, care și-a asumat candidatura din partea #PNL pentru primăria comunei Oinacu și a câștigat bătălia detașat.

Abilitățile sale profesionale au fost demonstrate de rezultatele de excepție pe care le-a avut în funcțiile pe care le-a deținut.
Aflat la primul mandat, deși a găsit o situație extrem de grea la primărie, Fabian Țîrcă în numai opt luni de când ocupă fotoliul de edil, a demonstrat că vrea și poate să facă administrație performantă.

Mult succes, Fabian, în această nouă poziție în cadrul #PNL Giurgiu! Sunt convins că și de acestă dată vei transforma această provocare, într-o nouă reușită!” – a transmis Președintele Organizației Județene a PNL Giurgiu.

Deasemenea a fost felicitat de către deputatul PNL – Gabriela Horga : „Astăzi a avut loc prima ședință a Biroului Politic Județean #PNLGiurgiu. La propunerea președintelui Dan Motreanu a fost ales un nou secretar general, colegul nostru Fabian Țîrcă, primarul comunei #Oinacu.”

Felicitări Fabian!  Mult succes!

#PNLGiurgiu
#FabianȚîrcă
#SecretarGeneralPNLGiurgiu

(Biroul de presă al PNL Giurgiu)