Acasă Actualitate Octombrie cu miros de parfum la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

Octombrie cu miros de parfum la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

0
Octombrie cu miros de parfum la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, 117 produse de parfumerie care purtau însemnele unor mărci cunoscute şi prezentau suspiciuni de contrafacere.

În ziua de 11.10.2022, în jurul orei 13.00, polițiștii de frontieră giurgiuveni, au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocar condus de un cetățean turc, în vârstă de 43 de ani.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit, în compartimentul marfă al autocarului, printre  bagaje, 117  parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean român, în vârstă de 48 de ani.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate.

Bunurile, în valoare de 29.250 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către colegii noştri, în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de persoana sus-menţionată, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.” informează Compartimentul Purtătorului de cuvânt al I.T.P.F. Giurgiu.

(Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
81 %
3.6kmh
65 %
joi
14 °
vin
17 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
12 °