La data de 06 iulie a.c., ora 18.00, la postul de poliție Bolintin Deal s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 27 ani, din localitatea Ulmi, județul Giurgiu care a predat organelor de poliție un rucsac negru, găsit pe o stradă în localitatea Bolintin Deal.

Polițiștii au verificat interiorul rucsacului și au constatat faptul că, într-unul din compartimente, se aflau 37.000 de lei, un portofel negru și un bon fiscal, fără acte de identificare.

În continuare, polițiștii au efectuat verificari specifice, fiind identificat deținătorul legal al rucsacului, ca fiind un bărbat, de 36 ani din orașul Găești, județul Dâmbovița.

Din discuțiile purtate cu acesta, a rezultat că este administratorul unei societăți comerciale ce are ca obiect de activitate executarea de constructii, iar la data de 6 iulie a.c , doi angajați ai firmei sale aflându-se in localitatea Bolintin Deal, într-un moment de neatenție, au pus rucsacul pe autoturismul cu care se deplasau, acesta căzând de pe autoturism când au plecat de pe loc”, precizează IPJ Giurgiu, într-un comunicat de presă.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)