Un tânăr de 18 ani, este cercetat de polițiștii giurgiuveni după ce ar fi sustras 2.800 lei din locuința unui bărbat de 55 ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, pentru a-și recupera telefonul mobil de la o casă de amanet.

Miercuri, 17 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 55 ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde au sustras 2.800 lei.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor au constatat că în ziua de 17 octombrie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, persoane necunoscute au pătruns în locuința bărbatului, iar dintr-un șifonier, au sustras 2.800 lei, în bancnote de 200 și 100 lei.

Astfel, joi 19 octombrie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiștii giurgiuveni, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu.

Cu ocazia investigațiilor, s-a constatat faptul că tânărul a cheltuit banii în aceeași seara, în municipiul București, pentru a-și recupera telefonul mobil de la o casă de amanet.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.