Liga a IV-a: Victoria Adunații Copăceni a umilit Unirea Izvoarele, scor 7-1(4-1)

0
1008

Sâmbătă, în etapa a doua a Ligii a 4-a, seria Sud, campioana județeană, Victoria Adunații Copăceni (foto), a primit vizita echipei Unirea Izvoarele. A fost un meci cu foarte multe goluri, însă cele mai multe, de partea gazdelor. Fotbaliștii din Izvoarele au evoluat slab, s-au întrecut în greșeli, iar trupa din Adunații Copăceni nu a putut refuza cadourile. Fotbaliștii antrenați de Cezar Cojocariu și Ion Văduva au reușit să se impună cu scorul de 7-1, la pauză scorul fiind 4-1. Au marcat pentru gazde M. Frunză 3 goluri, M. Ionică, C. Iordache, E. Filip și M.Torețoiu, câte un gol.

Cu cele 6 puncte strânse în clasament, Victoria Adunații Copăceni a urcat pe primul loc în Liga a 4-a, seria Sud.

De menționat că meciul a început pe un timp frumos, iar în ultimele zece minute ale partidei, a plouat torențial.

În urma rezultatelor consemnate sâmbătă, două echipe se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului (câte 6): Victoria Adunații Copăceni și Giganții Vărăști. Dunărea Giurgiu se află pe locul 3 cu 3 puncte (nejucând în această etapă).

Au evoluat echipele:

VICTORIA: A. Duță, D. Stanciu, M. Frunză, A.Minculescu, M.Ionică, C.Iordache, A.Tudoroiu, C.Manea, M.Torețoiu, C.Mierlici, A.Marcu.

Au mai jucat: A. Burada, A. Furnică, D.Rădăcină, E.Filip, A.Gaură.

Antrenor principal: Cezar Cojocariu

Antrenor secund: Ion Văduva

UNIREA: M.Cocdaș, A. Cazacu, M. Pîrjolea, A. Cerbu, M.Cheluș, D. Preoteasa, R. Pîrjolea, M. Gherghescu, D.Călin, N. Diac, A.Mareș.

Antrenor principal: Roșu Cosmin

Antrenor secund: Silviu Cazacu

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae- foto)