Liga a IV-a, seria Sud-SCM Dunărea 2020 Giurgiu, meci pe Astra, duminică, 25 septembrie, de la ora 17:00

0
221

Dunărea 2020 Giurgiu(foto), va juca duminică, 25 septembrie 2022, în etapa a 4-a, a Ligii a IV-a, seria Sud pe teren propriu, împotriva celor de la Gloria Comana. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc pe stadionul Astra, duelul urmând să înceapă de la ora 17:00. Echipa din Giurgiu vine după un succes în ultimul meci oficial, scor 2-1 împotriva celor de la Vărăști.

Este clar că se vor afla față în față două echipe cu obiective total diferite. Gazdele, obiectiv promovarea în Liga a III-a, vor încerca să le ofere fanilor încă o bucurie. Asta în timp ce oaspeții, o echipă care încă are probleme pe la comisia de disciplină. Dar dacă elanul gazdelor pare cam greu de învins, se pune totuși problema scorului.

Meciul cu Comana de sâmbătă va fi unul interesant, dar în mod normal suntem favoriți și ar trebui să ne impunem. Așa că trebuie să dăm totul, să fim la fel de concentrați în fața porții cum am fost în cele două jocuri din acest început de sezon, pentru a reuși să înscriem la fiecare meci, cu și mai mulți jucători din toate compartimentele. E bine că cei care intră din postura de rezervă o fac bine și aduc un plus pentru echipă” a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al Dunărea 2020 Giurgiu.

Aşa că, sâmbătă după amiază, lăsaţi alte preocupări şi haideţi la stadion să ne susţinem echipa!

Meciul dintre Dunărea Giurgiu şi Gloria Comana va avea loc duminică, 25 septembrie de la ora 17:00, pe stadionul Astra din Giurgiu.

(Costel Spînu)