Handbal junioare III: SCM Dunărea 2020 Giurgiu-CS Tunari, duminică, 25 septembrie, de la ora 12:30

0
257

În cea de-a doua etapă a Campionatului Național de handbal, junioare 3, seria E, echipa SCM Dunărea 2020 Giurgiu, care îl are ca antrenor pe Relu Lixandru, se va duela, pe teren propriu, cu CS Tunari.

Confruntarea va avea loc duminică, 25 septembrie 2022, de la ora 12:30, în Sala Polivalentă din Giurgiu.

Se anunță încă un duel în care giurgiuvencele pornesc drept favorite, principalul obiectiv al handbalistelor de la Dunărea fiind o evoluție cât mai bună, cu faze spectaculoase, aplaudate de spectatori și care să aducă o victorie în contul echipei clasate pe locul secund în clasament.

Tinerele handbaliste de la malul Dunării sunt favorite mai ales după ce s-au impus clar în prima etapă, cu un scor umilitor, în fața celor de la CSS 6 București, în timp ce fetele de la Tunari au fost învinse pe teren propriu cu rezultatul primei etape 7-44.

„Emoțiile de început au trecut, știm ce avem de făcut, iar valoarea se va vedea în meci. Atmosfera în tabăra giurgiuveană este una optimistă şi hotărâtă pentru a câștiga acest meci. Dacă vrei victoria, trebuie să exploatezi la maxim toate părțile jocului și trebuie s-o faci tot meciul. Avem valoare pentru a putea gestiona foarte bine meciul cu Tunari”, a declarat, prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Iubitorii handbalului şi suporterii giurgiuveni sunt așteptați în număr mare pentru a ne susține echipa în a doua partidă din sezon şi pentru a ajuta în drumul lor spre înalta performanţă.

Celelalte meciuri ale etapei se vor disputa tot duminică, după următorul program:

Știința București-Unirea Dobroești

Viitorul Pantelimon-ACS Olimpyc RFH

CSS 6 București-Concordia Chiajna

(Costel Spînu)