Real Drăgăneasca (foto) a remizat în deplasare cu Maxima Hobaia, scor 2-2, în cadrul unui meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii 4, Seria Nord.

Oaspeții au fost foarte aproape să pună mâna pe toate cele 3 puncte. Jocul a fost unul echilibrat, fazele de atac alternând de la o poartă la cealaltă.

Un gol venit în prelungiri pe greșeala portarului C. Radu le-a stricat calculele celor din Drăgăneasca. Un merit în obținerea punctului vizitatorilor îl are atacantul Oleg Bagrin, care a punctat de două ori în acest meci.

Suntem puțin dezamăgiți din cauza rezultatului de egalitate înregistrat în etapa precedentă. Din păcate, am pierdut două puncte în prelungirile jocului. Vrem să dăm uitării ultimul meci și sperăm să scăpăm de ghinionul avut cu Hobaia, iar sâmbătă, sperăm să ne impunem. Jucăm acasă cu FC Bolintin Malu Spart și asta ne avantajează foarte mult” – a declarat Gică Zamfir, antrenorul celor din Drăgăneasca.

În următoarea etapă, Drăgăneasca joacă acasă, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11:00 cu FC Bolintin Malu Spart.

Real Drăgăneasca se află pe locul 8 în clasament cu 5 puncte, golaveraj 6-5, în timp ce Maxima Hobaia se află pe locul 5 cu 7 puncte, golaveraj 7-5.

Pentru Drăgăneasca au jucat: C. Radu, A. Dan, R. Postelnicu, F. Ștefan, G. Dumitru, M. Maxim, L. Zamfir, G. Ștefan, F. Nidelea, O. Bagrin, S. Matache.

Au mai jucat: F. Preda, M. Vasile, A. Preda

Antrenori: Gică Zamfir și Cristi Militaru

(Costel Spînu)