Liga a IV-a la fotbal. Derby-ul sudului se joacă sâmbătă, pe stadionul din Vărăști

0
247

Cea mai așteptată partidă este derby-ul seriei Sud din etapa a 3-a, a Ligii a IV-a, unde gazdele, Giganții Vărăști vor întâlni pe Dunărea 2020 Giurgiu (foto), pe stadionul „Comunal” din Vărăști, sâmbătă, 17 septembrie 2022, de la ora 17:00.

Sigur va fi o partidă importantă pentru evoluția în clasament pentru ambele echipe. Ambele echipe aflate pe podiumul seriei Sud, la o diferență de trei puncte, vor încerca să-și confrunte experiența cu balonul rotund. Diferența fiind că giurgiuvenii au un meci mai puțin disputat. Având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a, municipalii au demonstrat până acum că se joacă fotbal de calitate la Giurgiu.

„Este unul dintre cele mai importante meciuri pentru noi. Pe mine nu mă va mulțumi decât victoria, având în vedere faptul că etapa trecută am stat. Am vorbit cu băieți, sunt destul de motivați pentru acest joc. Este un derby de campionat care se joacă între două echipe bune din fotbalul județului nostru. Este un meci tare, care necesită un arbitraj pe măsură”, a declarat prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea 2020 Giurgiu.

Alături de Victoria Adunați Copăceni, cele două echipe sunt implicate direct în lupta pentru un loc la play-off.

Jucăm acasă, deci mergem pe premiza victoriei. Știu că va fi un meci greu. Avem ca adversar o echipă puternică, dar una peste alta, vrem ca cele trei puncte să rămână la Vărăști. Sper să fie un meci frumos și echilibrat” a spus Cătălin Ilie, președinteele celor din Vărăști.

Să sperăm că vom asista la un meci spectaculos în limitele fair-play-ului.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae- foto)