Laurențiu ȚINTEA, director DITL Giurgiu: ”Tot mai mulți giurgiuveni își plătesc taxele și Impozitele locale de acasă…!”

1
1120

  Directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea se declară satisfăcut de modul în care sistemul de digitalizare a plăților taxelor și impozitelor locale a fost și este în continuare înțeles de către giurgiuveni!   

 „Continuăm cu această digitalizare și am satisfacții foarte mari, că oamenii încep încet-încet să se îndrepte către așa ceva” – declara zilele trecute directorul Laurențiu Țintea pentru Jurnal Giurgiuvean.

     Acum, cetățenii au posibilitatea de a își plăti taxele și impozitele locale cu ajutorul aplicației Avansis Mobile, nemaifiind nevoiți să stea la coadă la ghișee!  Avansis Mobile este o aplicație destinată platformelor mobile (iOS și Android), parte componentă a parteneriatului dintre Primăria Municipiului Giurgiu și Integrisoft de digitalizare a administrației publice în vederea eficientizării activității aparatului administrativ și creșterea calității serviciilor oferite către public.

 Prin intermediul aplicației, cetățenii își pot plăti amenzile, își pot consulta sau plăti integral sau parțial taxele și impozitele asociate rolului fiscal, pot verifica în timp real stadiul cererilor, dosarelor și documentelor depuse, pot accesa campanii de informare a cetățeanului, pot efectua programări la serviciile publice și pot transmite inadvertențele identificate în localitate de către cetățeni – ne mai spunea directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.

Conform unui studiu al Institutului Național de Statistică, 86% din populație utilizează internetul pe smartphone atât în mediul urban, cât și în cel rural.

Potrivit directorului Laurențiu Țintea creșterea încasărilor de anul acesta este cu 15% față de aceeași perioada a anului trecut.

(Lavinia DUMITRU)