Primarul comunei ADUNAȚII COPĂCENI, Dan Rusu, indignat de apariția câinilor aduși din altă parte și eliberați pe străzile comunei sale!

0
409

Primarul comunei Adunații Copăceni se declara recent într-o postare on line, nemulțumit de cetățenii care își abandonează patrupezii pe teritoriul comunei sale. Acesta preciza, în aceeași postare despre tupeul și obrăznicia unui cetățean care a abandonat doi câini aduși din altă localitate pe teritoriul comunei.

Din fericire pentru membrii comunității, respectivul individ a fost identificat și sancționat corespunzător.

Primăria Adunații Copăceni încurajează cetățenii să raporteze toate cazurile de acest fel, solicitându-le să înregistreze numărul de înmatriculare al mașinii din care sunt abandonați câinii.

 Primarul Dan Rusu ține la părerea specialiștilor ce susțin că  maidanezii reprezintă un pericol real pentru persoanele de orice vârstă, aceștia fiind agresivi în special în perioada verii, când temperaturile sunt foarte ridicate!

O altă problemă ce îi dă bătăi de cap edilului, este colectarea deșeurilor menajere în satul ADUNAȚII COPĂCENI!  În dialogul purtat cu primarul Dan Rusu, acesta ne dezvăluia un caz ȘOCANT. Un cetățean nou venit în comună  a fost surprins de  imaginile unui aparat foto cum transporta deșeurile menajere dintr-o comună în alta,  justificând că în satul său gunoiul nu este colectat!

După cum se poate vedea în imaginea de generic, respectivul cetățean își încarcă portbagajul cu deșeuri menajere, pe care le abandonează ulterior într-un tomberon din interiorul comunei ,  deși ar fi putut să scape de acestea în  comuna sa de reședință.

Cu acest prilej primarul comunei Adunații Copăceni l-a invitat pe autorul ispravei mai sus semnalate, la Serviciul Taxe și Impozite din cadrul Primăriei pentru a-și plăti taxa de colectare, așa cum este normal!

(Lavinia Dumitru)