Marți, 2 august, a fost o zi fatidică pentru o tânără giurgiuveancă din localitatea Frătești. Tânăra care urma să împlinească peste doar câteva zile 23 de ani și-a pierdut viața, într-un accident cumplit de tramvai pe strada Mihail Sebastian, intersecţia cu Calea Ferentari, informează Brigada Rutieră a Capitalei. Tânăra se mutase recent cu familia în capitală. 

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost adus acasă, în localitatea Frătești.

Accidentul s-a petrecut, ieri după-amiază în sectorul 5, la intersecția străzii Mihail Sebastian cu Calea Ferentari.
Martorii au declarat politiștilor că victima ar fi traversat prin spatele tramvaiului 32 spre refugiu. Fata ar fi avut căștile în urechi și ar fi ascultat muzică, fără să observe că din sensul opus venea un alt tramvai care a lovit-o în plin.
Când au ajuns pompierii la fata locului, au găsit-o încarcerată, sub rotile tramvaiului. Fata a fost scoasă de sub mijlocul de transport în comun, iar medicii de la SMURD au început manevre de resuscitare.
Tânăra era din Giurgiu, dar se mutase cu familia în capitală, chiar in apropiere de zona în care a avut loc accidentul. De altfel, mama ei a venit într-un suflet aseară, la fața locului și a sperat într-o minune până în ultima clipă. Din păcate, după zeci de minute de manevre de resuscitare, inima fetei a încetat să mai bată.

Politiștii de la Brigada Rutieră au făcut cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut cumplitul accident și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”,conform Brigăzii Rutiere București și Infotrafic.

(Jurnal)