Încă un ”salvator de vieți” a ieșit la Pensie din ISU Giurgiu: plt. adj. șef Stănilă Teodor!

0
778

Cadrele din Inspectoratul pentru Situații de Urgență  (ISU) Giurgiu și-au luat recent  la revedere de la colegul lor,  plt. adj. șef Stănilă Teodor – ce tocmai s-a pensionat…

După 30 de ani de muncă,  din care mai bine de jumătate din acest timp petrecut ca pompier, a venit momentul unei odihne binemeritat.  Proaspătul pensionar și-a luat  și-a luat rămas bun de la colegii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, ocazie cu care aceștia au dorit să marcheze acest moemnt printr-o postare pe facebook-ul Inspectoratului.
În ultimii ani – scriu colegii care îl cunosc , și l-au însoțit în diverse misiuni –  el a avut grijă ca echipajele să ajungă rapid și în siguranță la fiecare apel, iar multe dintre misiuni au fost o luptă contracronometru din care a ieșit mereu învingător.
Probabil că multă vreme de acum încolo ”nea Teo”
va tresări atunci când va auzi pe stradă, la o oră a zilei sau în miez de noapte, sirena mașinilor de pompieri, păstrând mereu în nări, mirosul de fum și de lemn ars, amintindu-și în același timp cu plăcere de toți cei pe care i-a ajutat în momente de cumpănă…

Acum, la final de carieră, ne alăturăm și noi colegilor acestui om deosebit , mulțumindu-i pentru întreaga sa activitate, pentru eforturile sale de a salva bunuri și vieți ale multora din Municipiu și din comunitățile acestui județ,  dorindu-i  să se bucure, alături de cei dragi, de  această binemeritată pensie.

(Jurnal)