Câteva zeci de locuri de înhumare din Cimitirul ”Sf. Haralambie” ar putea intra în patrimoniul Societății Giurgiu Servicii Locale, dacă titularii/moștenitorii nu fac demersurile legale! Vezi lista…

0
2389

Un număr de 22 de locuri de înhumare, situate în cimitirul Sf. Haralambie din Municipiul Giurgiu , cunoscut și sub denumirea de ”Ceair”,  ar putea intra în patrimoniul Societății GSL, dacă giurgiuvenii ce se regăsesc pe liste nu se prezintă să își clarifice situația.În acest scop Societatea Giurgiu Servicii Locale pune la dispoziție, cetățenilor interesați, lista cu locurile nereglementate juridic, ce urmează sa intre în patrimoniul municipalității,

Potrivit Giurgiu Servicii Locale este vorba despre locuri de înhumare fără titular,  adresă, sau documente legale, prin urmare parcurgerea procedurii juridice este viciată în sensul că nu se pot emite notificări conform dispozițiilor legale.

Trebuie precizat că  GSL va proceda  în felul următor  cu cele două liste:

– postarea pe site-ul Primăriei Municipiului Giurgiu;

– postarea pe site-ul și pagina de facebook a GSL;

– afișarea la sediul administratiei cimitirului Sf. Haralambie;

– afișarea la sediul GSL;

Dacă totuși  giurgiuvenii care se regăsesc pe liste nu se prezintă, la expirarea celor 45 de zile,  locurile de înhumare vor fi trecute în patrimoniul Societății Giurgiu Servicii Locale.

Mai precizăm și faptul că monumentele funerare/tombale vor fi ridicate și depozitate de administrația cimitirelor timp de un an.  Mai jos regăsiți cele două tabele cu locurile de înhumare fără titular, adresa sau documente legale.

Vezi lista: 

(Jurnal)