Deși am intrat în extrasezon, stațiunile balneare își așteaptă în continuare clienții, în special pensionarii care vin să își trateze aici diferitele forme de boală. Pentru acest lucru persoanele de vârsta a treia apelează la Casele județene de Pensii de unde pot procura biletele de tratament.

La rândul nostru, pentru mai multe detalii pe această temă, am luat legătura cu directorul Casei județene de Pensii Giurgiu, Marian Cătălin Dumitru, care ne-a precizat:

Până la data de 16.09.2021, la nivelul Casei Județene de Pensii Giurgiu, au fost depuse 1939 cereri, majoritatea (circa 80%) fiind pentru perioada: iunie – septembrie 2021.

Pentru seria 13, cu plecări din 29, 30 septembrie 2021, au fost alocate 61 bilete (din care 10 gratuite), fiind valorificate 54 bilete pana la data de 16.09.2021”.

La acest moment stațiunile balneare în care pensionarii giurgiuveni pot merge cu bilet de tratament balnear sunt: Călimănești, Căciulata, Băile Govora, Olănești, Govora, Băile Felix, Băile Herculane, Techirghiol, Geoagiu Băi.
Pentru cei ce doresc să depună cerere pentru a obține un bilet de tratament, atașăm o cerere de obținere a a unui bilet de tratament.

Cerere de acordare bilet de tratament balnear

(Ana Magheru)