Imagini Horror la o platformă de gunoi din Municipiul Giurgiu! 

0
1072

În ciuda apelurilor noastre repetate, a imaginilor surprinse de cetățeni, cu zone din municipiu, afectate de mizeria făcută de către nesimțiții cartierelor, aceștia par că nici nu le pasă…  Zilele trecute am primit de la un giurgiuvean imagini care prezintă un aspect cu totul inedit surprins de el la o platformă de gunoi de pe șoseaua București…

Cetățeanul ne relata totodată faptul că zilele trecute a observat cum lângă containerele de gunoi au apărut câțiva saci de plastic cu îmbrăcăminte și încălțăminte, probabil aduși de un cetățean ce avea generoasa intenție de a le pune la dispoziția celor ce doresc să își aleagă din ele și să le ia acasă, așa cum se procedează peste tot în lume cu lucrurile second hand.

În imaginile pe care acesta ni le-a pus la dispoziție se poate vedea însă cum arăta platforma la scurt timp după ce sacii cu lucruri fuseseră abandonați. Pur și simplu atmosfera pare una Horror!

Senzația privitorului este că cineva a dorit să transforme gestul caritabil într-o batjocură, lucrurile din saci, ce nu le-au fost pe plac nesimțiților,  fiind  împrăștiate peste tot, la voia întâmplării!  Evident că operatorului de salubritate, Rosal, i-a revenit sarcina de a curăța acel loc, care, după cum am aflat, devine frecvent scena unor astfel de gesturi barbare.

Campania noastră, inițiată împreună cu Compania Rosal, cu scopul  salubrizării orașului de aceste mizerii umane, ce ne otrăvesc viața, mediul și confortul nostru urban, CONTINUĂ!

Așteptăm reacția celor ce ar trebui să pună în urmărire aceste câteva puncte în care se întâmplă tot timpul asemenea  evenimente, numai măsurile coercitive fiind în stare să limiteze nivelul de nepăsare și nesimțire al unora din cei care sfidează cu bună știință normele de conviețuire socială!

(Jurnal)