Handbalistele de la Clubul Dunărea Giurgiu l-au servit cu tort pe Moș Crăciun , sosit să le aducă daruri…!

0
724

După un an în care micile handbaliste ale Clubului Dunărea  au făcut tot posibilul să intre în grațiile lui Moș Crăciun, a venit și clipa mult așteptată.

Moș Crăciun a sosit  și la  cele 40 de handbaliste ( cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani),  pregătite  de antrenorul Relu Dorin Lixandru, pentru o carieră  în acest sport la clubul Dunărea 2020 Giurgiu și le-a oferit cadouri, constând în tradiționalele pungi cu dulciuri și sucuri, dar și un echipament sportiv de joc de la PCM Rom (director Bogdan Pena).

Un alt  rând de echipament sportiv a fost oferit  din partea farmaciilor Catena, iar  SCM Dunărea – 2020 Giurgiu, le-a dăruit câte un rând de treninguri și mingi de handbal.

Așa cum era de asteptat micuțele handbaliste au primit cu bucurie cadourile, iar în schimbul acestora i-au recitat Moșului poezii, au cântat colinde și i-au promis că în anul care vine, vor fi mult mai sârguincioase la învațătură și evident la sport!

La finalul momentului sărbătoresc, antrenorul Relu Dorin Lixandru a adresat mulțumiri atât copiilor cât și părinților acestora, pentru modul în care au muncit în anul care a trecut .

El i-a  invitat pe părinții acestora  să fie în continuare alături de echipă și în anul următor  pentru a obține rezultate cât mai bune.

La final antrenorul Radu Lixandru  le-a mulțumit fetelor în numerle Clubului,pentru eforturile depuse și le-a urat mult succes,  pe toate planurile, în anul care va veni alături de tradiționalul  La mulți ani!

(Costel SPÎNU)