Din inițiativa CSM Giurgiu, Moș Crăciun a venit să ofere daruri copiilor, la sala de atletism a Clubului … (Galerie FOTO)

0
648

Ediția a doua a ”Cupei Moș Crăciun” la atletism a însemnat, pentru toți cei prezenți în sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal Giurgiu, o reușită deplină. Peste 100 de copii, elevi ai școlilor din  Giurgiu, Remuș si Frătești, au concurat la două din probele atletice: alergare pe distanța de 50 metri și  săritura în lungime.

Dintre factorii locali prezenți îi amintim pe  subprefectul județului Giurgiu – Ana Maria Voevozeanu, primarul municipiului Giurgiu – Adrian Anghelescu și viceprimarul Marian Damian.

Premiile acordate participanților au constat în medalii, diplome, dar și în  rucsacuri și obiecte sportive, toți copiii prezenți primind  pachete cu surprize de  la Moș Crăciun.

 Moșul  atât de iubit de copii a avut alături de el și o Crăciuniță de nădejde la această veritabilă serbare sportivă, în persoana  directorului Clubului Sportiv Municipal Giurgiu, Viorica Țigău.

Odată cu înmânarea darurilor tuturor prezenți la Competiție, directorul Clubului, Viorica ȚIGĂU  a declarat:

Mă bucur foarte mult când văd copiii că vin să facă sport, să facă mișcare. Pentru noi, care am făcut sport de performanță, este o altă provocare extraordinară, din funcții manageriale, de a crea condiții pentru performanță!

Atletismul este, prin prisma particularității sale, regele sporturilor. Fără mișcare, fără pregătire atletică, nu se poate imagina practicarea niciunei alte discipline sportive. De aceea cred că atletismul trebuie să fie un sport la îndemâna tuturor copiilor, indiferent că provin din mediul rural sau urban.

Clubul Sportiv Municipal Giurgiu, instituție subordonată Ministerului Sportului, fiind un club-fanion pentru județul Giurgiu, are un dublu rol: acela de a face performanță și de a viza medalii interne și internaționale, dar și de a fi o poartă deschisă tuturor copiilor și tinerilor către sport și sănătate.

Mulțumesc tuturor celor care și-au adus contribuția la acest eveniment care deja devine o tradiție. Pentru mine, bucuria copiilor și reușita acestui concurs atletic dedicat lui Moș Crăciun, este poate cel mai frumos cadou în luna decembrie.

Sărbători fericite tuturor, cu multe bucurii și realizări mărețe !”