A venit Moşu’ pentru sportivii de la „Aquila” Giurgiu!

0
616

Ca în fiecare an, Moș Crăciun îi vizitează pe karatiștii de la Clubul Sportiv Aquila Giurgiu condus de prof. Ion Chelu 8 dan, pentru a le oferi cadouri și pentru a-i încuraja să fie cei mai buni.

Evenimentul s-a desfășurat vineri, 23 decembrie 2022, la sala de antrenament a clubului. La eveniment a fost prezent și Moș Crăciun, care a adus daruri pentru sportivi.

Așa cum era de așteptat sportivii de la Aquila Giurgiu au primit cu bucurie cadourile, iar în schimbul acestora i-au spus Moșului poezii, au cântat colinde și i-au promis ca în anul care urmează vor obține rezultate tot mai bune.

Karatiștii de la Aquila au prezentat Moșului și părinților o demonstraţie a tehnicilor de luptă, de autoapărare.

În anul competiţional 2022, sportivii de la CS Aquila au avut rezultate merituoase.

Una peste alta, la finalul serbării a venit momentul ca sportivii să fie recompensaţi de conducerea clubului pentru rezultatele obţinute. Cei mai buni sportivi, care au oferit rezultate excepţionale la campionatele naționale şi mondiale din acest an, au fost premiaţi de Club, primind plachete.

A fost un an foarte bun pentru CS Aquila Giurgiu care și-a consolidat poziția între cluburile importante ale județului.

„De când am înființat acest club, mi-am dorit două lucruri: să obținem rezultate cât mai bune și să devenim o familie. Spre bucuria mea am reușit să le obținem pe amândouă.

Sărbători fericite şi sper să aveţi un an mai bun decât acesta“, a încheiat prof. Ion Chelu, antrenor 8 DAN.

(Costel Spînu)