Giurgiuveni, hai să ecologizăm Dunărea, pe 3 septembrie!

0
233

Locuitorii din județele riverane Dunării: Giurgiu, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Călărași, Ialomița, Constanța, Brăila, Galați, Tulcea, dar și din București, toți turiștii și iubitorii de natură sunt invitați să participe pe 3 septembrie în cadrul celei mai ample acțiuni de ecologizare a anului, a Dunării, River Cleanup Collective @Dunăre.

Pe 3 septembrie Asociația Act for Tomorrow și Kaufland Romania se alătură River Cleanup Collective @Dunăre, cea mai amplă acțiune de ecologizare a anului, care aduce împreună reprezentanți ai grupului Schwarz din 10 țări riverane Dunării:  Austria, Bulgaria, Croația, Germania, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Ungaria. 

Vor exista evenimente de ecologizare în fiecare județ de pe întreg cursul Dunării, de la intrarea în țară până la gura de vărsare, iar noi deșeurile vor fi curățate atât pe malul apelor, cât și pe luciul acesteia cu numeroase ambarcațiuni.

Organizatorii evenimentului asigură echipamentul tehnic (mănuși, saci, bidon reutilizabil de apă), dar și masa (apă și sandvișuri). Voluntarii din București vor participa la acțiune în orașul Oltenița, fiind asigurat autocar din București la locație și retur, iar pentru celelalte localități și județe se va asigura transport din reședința de județ, detaliile fiind transmise ulterior prin mail.

Participarea la acțiunile de ecologizare se face prin completarea formularului, disponibil aici: https://forms.gle/A5nRzdVFK4s3xMBLA

Mai multe detalii în evenimentul de pe Facebook: https://fb.me/e/2KJk8tiZP  

Evenimentul este organizat cu sprijinul la nivel local al Asociației Green Space Oltenița. Pentru orice neclarități o puteți contacta pe Andreea Petruț, Coordonator Comunicare Asociația Act for Tomorrow – 0745.022.448

Echipa Act for Tomorrow : www.startong.ro