FOTBAL. ”Dunărea Giurgiu” va susține sâmbătă un meci dificil cu o candidată la promovarea în Liga a doua  

0
306

”Dunărea Giurgiu” va avea la finalul acestei săptămâni un meci foarte dificil în etapa a 2-a, a Ligii a III-a, Seria a IV-a , jucând  în deplasare, la Popești-Leordeni.

Adversar îi este una dintre echipele ce au ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, CS Popești-Leordeni.

Jocul este programat pentru sâmbătă, 2 septembrie, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul din Popești-Leordeni (județul Ilfov).

Cu toate că nu sunt favoriți în acest meci, nu putem spune că giurgiuvenii sunt învinși dinaintea jocului, chiar dacă întâlnesc o  echipă valoroasă, pretendentă la promovare.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care vine după un rezultat pozitiv și care nu are voie să facă pași greșiți în continuare, dacă vor să rămână în cărțile promovării.

Eu îmi doresc să obținem  un rezultat bun și în același timp să crească nivelul jocului echipei noastre. Gazdele își vor lua, mai mult ca sigur, toate măsurile ca să câștige acest meci, dar și noi mergem să ne vindem scump pielea și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, pentru a recupera din punctele pierdute sâmbăta trecută. Nu avem nimic de pierdut, de aceea mergem să jucăm fotbal!”, a spus prof, Mirel Eugen Marin, director și managerul giurgiuvenilor.

Meciul dintre CS Popești-Leordeni – Dunărea Giurgiu se va juca, așa cum aminteam anterior,  sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Popești Leordeni.

(Costel Spînu)