FOTBAL – Campionatul județean. Remiză între două grupări prietene: Energia Remuș – Dunărea Giurgiu 0-0

0
425

Multă lume, curioasă (peste 200 de spectatori!), sâmbătă, 11 septembrie, la Remuș,  venită să vadă la lucru pe Energia din localitate , dar şi pe Dunărea Giurgiu, în etapa a II-a, din prima ligă a Campionatului Județean de fotbal-Giurgiu.

A fost un meci de play-off, dacă ținem cont de rezultatele și pretențile celor două formații. Cele două cluburi prietene au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci modest. Din păcate suprafața de joc a creat mari probleme ambelor echipe , dar în special  echipei  Dunărea care are în componență jucători tehnici.

Oaspeții au avut ghinionul de a-l prinde într-o  zi fastă pe portarul Stanciu,care a salvat echipa gazdă de două goluri. La Dunărea, în rolul «risipitorillor» s-a aflat Bălțat și Florescu,  care au ratat fiecare câte o ocazie mare de gol.

În urma acestui rezultat, Dunărea face 4 puncte, cu două sub liderul Adunații Copăceni și Voința Slobozia. Urmează în etapa viitoare două  meciuri de foc cu Slobozia, pe teren propriu și în deplasare cu Giganții  Vărești. Giurgiuvenii au nevoie de toate punctele pentru a rămâne în luptă pentru play-off.

Energia Remuș : Stanciu,Voinea, G.Ghețu, Guțu, Miu,Gaură, Danciu, T.Ghețu,Marcu, Peiu,Pîrvan. Antrenor : George Șanțmare

Dunărea Giurgiu : Văduva, Florescu,Pascu, Asan, Bălțat, Constantin, Matache, Dima, Blaga, Clinchevici,Vrabie. Au mai jucat : Debrețin,Daianu, G.Mina, Feraru, M.Mina . Antrenor : Prof.Dorian Gîrlea

 (Costel Spînu, Foto: Costel Nicolae)