FOTBAL – AVANCRONICA ETAPEI A 17/20-A, LIGA 4 – Giurgiu

0
379
Etapa cu numărul 17/20 din Campionatul Județean de Fotbal, Liga 4 Giurgiu, promite meciuri interesante în acest weekend.
Liderul, Seriei Sud, AS Mihai Bravu, va evolua în deplasare la Dunărea Giurgiu, formaţie care a ieşit, se pare, din lupta pentru locul de baraj, însă poate pune probleme oricând, în special pe teren propriu. La Giurgiu se joacă meciul orgoliilor, dar și al răzbunării, după cele petrecute în tur la Mihai Bravu.
Ocupanta primului loc din Seria Nord, FC Bolintin Malu Spart, va primi vizita celor de la Viitorul Tântava, un joc în care gazdele nu ar trebui să  aibă probleme pentru cele trei puncte.
AFC Singureni, va întânli pe teren propiu pe Zmeii Ogrezeni. Gazdele au jucat  peste așteptări în această stagiune. Echipa din Singureni, vine după o victorie norocoasă în fața ultimei clasate a Seriei Nord, Petrolul Roata, și și-a păstrat astfel poziția printre echipele de playoff.
Așadar, sunt multe meciuri interesante de urmărit în ambele serii, dar și alte jocuri programate pot aduce rezultate surpriză până la finalul turului. Merită o atenție în plus și evoluția echipelor aflate în partea de jos a clasamentului campionatului de seniori, echipe care au acumulat puține puncte și se luptă pentru a evita locurile care amenință cu retrogradarea în Liga a V-a!
Liga 4 etapa 17 Seria Sud – sâmbătă 23 martie, ora 16,00
M. V. CĂLUGĂRENI –  UNIREA IZVOARELE
DUNĂREA GIURGIU – AS MIHAI BRAVU
GLORIA COMANA –  VOINŢA SLOBOZIA
VICTORIA AD. COPĂCENI –  REAL COLIBAŞI
ARGEŞUL HOTARELE –  GIGANŢII VĂRĂŞTI
ENERGIA REMUŞ – VIITORUL VEDEA
DUNĂREA OINACU – SPICUL IZVORU
Liga 4 etapa 20 Seria Nord – sâmbătă 23 martie,ora 16,00

MAXIMA HOBAIA –  RAPID CLEJANI
AVÂNTUL FLOREŞTI – AS IEPUREŞTI
FC BOLINTIN MALU SPART  – VIITORUL TINTAVA
LUCEAFĂRUL TRESTIENI –  PETROLUL ROATA
AFC SINGURENI –  ZMEII OGREZENI
UNIREA COSOBA – INTER ZORILE
AS PODUL DOAMNEI – FC BOLINTIN DEAL
ARGEŞUL MIHĂILEŞTI –        STĂ
(Jurnal)