Un scandal monstru a avut loc pe 20 martie, într-un cartier din Bolintin Vale. Două clanuri de romi s-au luat bătaie cu topoare şi cuţite.

”Ieri, în jurul orei 14.00, în orașul Bolintin Vale, a avut loc un conflict spontan intre membrii a doua familii, în urma căruia s-au lovit reciproc cu pumnii, cu bate și cu un topor. 

Polițiștii s-au autosesizat și au intervenit, de indata, pentru aplanarea conflictului, context in care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare.

In urma conflictului spontan, 3 persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

https://www.youtube.com/watch?v=1wUih1jkwuk

În cadrul cercetărilor, polițiștii au identificat 8 persoane implicate în acest scandal, o parte dintre acestea, împreună cu martorii au fost audiate.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor.

Până la acest moment au fost audiate 14 persoane.

https://www.youtube.com/watch?v=e_3i_m30tmY

De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune” se arată într-un comunicat de presă.