Felicitari ale parlamentarilor giurgiuveni

0
261

Dan Motreanu

Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă aducă sănătate, fericire și liniște!

La finalul unui an plin de încercări și de greutăți, este cu atât mai important să înțelegem semnificația acestei sărbători.

Să dăm dovadă de generozitate și de solidaritate față de cei care au nevoie de ajutor și să prețuim fiecare moment pe care îl trăim alături de cei dragi. Să păstrăm aceste sensuri ale vieții în sufletul nostru și să le aplicăm în fiecare zi.

Crăciun fericit alături de cei dragi!


Maria Gabriela Horga

Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă aducă sănătate, multă fericire și împlinirea dorințelor!
Este o sărbătoare care ne aduce alături de toți cei dragi nouă, aduce familii împreună din toate colțurile țării și ale lumii, iar cel mai prețios dar al Crăciunului este chiar timpul petrecut alături de cei dragi.
Vă doresc liniște sufletească și clipe minunate în aceste zile, alături de familie și prieteni!
Crăciun fericit și la mulți ani!

Toma Petcu

Credință, Iertare și Speranță!
Crăciun fericit!

Alexandru Andrei


Marian Mina

De fiecare dată când îi întreb, cei mai mulţi dintre prietenii mei îmi spun că, de Crăciun, sunt acasă, cu familia. Acelaşi lucru îl fac şi eu, în fiecare an. Pentru că, într-adevăr, de #Crăciun, cel mai bine este #acasă, alături de cei dragi, alături de cei care ne-au învăţat să sărbătorim aşa cum se cuvine Naşterea Domnului Iisus Hristos.
Asta vă doresc şi vouă, dragi prieteni, să aveţi un Crăciun Fericit, oriunde vă simţiţi #acasă, cu cei dragi alături, cu multe cadouri sub brad, şi, mai ales, vă doresc să retrăiţi magia sărbătorilor din copilărie, când singura noastră problemă era dacă putem sta toată noaptea ca să-l vedem pe Moş Crăciun!
Sărbători cu bine, tuturor!


Cristina Elena Dinu

Glasurile copiilor veseli care cântă #colinde, emoţiile dinaintea sosirii lui #Moş_Crăciun, bradul atât de frumos împodobit, îmbrăţişările celor dragi, mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor, #bucuria Naşterii Domnului Iisus Hristos. #Crăciunul înseamnă toate acestea şi, astfel, cum să nu-l aşteptăm cu nerăbdare?
Este sărbătoarea care ne aduce #împreună, copii, părinţi şi prieteni dragi, este sărbătoarea ce readuce #magia copilăriei în sufletele noastre!
Cu recunoştinţă, cu linişte sufletească şi cu #dragoste de bun şi de frumos, să avem un Crăciun Fericit!
Vă doresc tuturor multă #sănătate, mese îmbelşugate şi să primiţi toate darurile pe care vi le doriţi!
Sărbători binecuvântate!