Explicația conducerii Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, în legătură cu acuzațiile privind eventuala destituire a două cadre medicale din funcțiile pe care le dețineau… (VIDEO)

0
1400

Luni, 26 septembrie, în cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu, a avut loc o conferință de presă în care conducerea Instituției a dat explicații în legătură cu acuzațiile liderului PSD Giurgiu, senatorul Marian MINA și a Deputatei Social Democrate, dr. Cristina Elena Dinu, privind îndepărtarea directorului medical și a directorului de îngrijiri, gest ce periclitează, spuneau ei, procesul de acreditare a Spitalului.

Alături de Dragoș Chivu, directorul SJU, din partea Spitalului au mai participat dr. Dragomir Ionuț și Amalia Preda Camelia, cei care i-au înlocuit pe  proaspăt eliberații din funcție.

Concluzia generală, desprinsă din declarațiile reprezentanților Spitalului Județean de Urgență, a fost că cei doi eliberați din funcții tocmai și-au încheiat mandatul, nefiind vorba în niciun caz de vreun gest politic. (Vezi VIDEO)

(Jurnal)