Ce vrea să schimbe USR, în OUG de plafonare a energiei, pentru ca facturile să devină suportabile , ne spune Președintele filialei Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU

0
279

Sarabanda prețurilor extreme la energia electrică  zilele acestea continuă cu facturile imense pe care le primim. Incompetența furnizorului se dublează și cu indiferența acestora față de cetățean – este de părere Președintele USR Giurgiu. Ciprian ALEXANDRU.

 Am vorbit cu câțiva giurgiuveni care se află în fața unor facturi așa de mari că nici însumate anul trecut nu dau suma facturată în luna august.

Este incredibil haosul în care ne-au băgat incompetenții din coaliția sărăciei psd=pnl și din păcate nu au soluții!

Un  aspect pe care USR vrea să îl modifice în OUG de plafonare a energiei și a depus déjà un proiect de modificare în sensul acesta, este inepta prevedere că vom obține plafonarea în funcție de consumul de anul trecut.

Este total ruptă de realitate afirmația că trebuie să fim facturați în funcție de consumul de anul trecut. Nu este deloc comparabil căci anul trecut a fost pandemie și mulți au lucrat de acasă , având consumuri la energia elctrică mult mai mari. Totodată  este complet eliminată motivația reducerii consumului, căci degeaba economisesc anul acesta  dacă  voi fi facturat în funcție de anul trecut!

După cum constatăm, incredibila lipsă de empatie a guvernanților noștri, este dublată și de incompetență – mai spune Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu.

(Jurnal)