Eveniment de promovare a valorilor locale, vineri, 17 septembrie, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu” din Giurgiu

0
263

Primăria municipiului Giurgiu, în calitate de partener al proiectului ”Parteneriat de Prestigiu și Recunoștință în Educație și Cultură” – Oameni care ne inspiră – Modele pentru o carieră de succes, organizează vineri, 17 septembrie, un eveniment de promovare a valorilor locale, a giurgiuvenilor care se bucură de recunoaștere publică.

Evenimentul va avea loc la Ateneul ”Nicolae Bălănescu”, începând cu ora 10:00.

Personalitățile giurgiuvene promovate în cadrul unui proiect derulat de Școala gimnazială nr.7

Proiectul este desfășurat în parteneriat cu Fundația Literar Istorică Stoika, Inspectoratul Școlar Județean, Primăria municipiului Giurgiu, Asociația Școlii gimnaziale nr.7, Casa Corpului Didactic, Consiliul Județean Giurgiu și Biblioteca ”I.A Basarabescu”.

Scopul proiectului este stimularea interesului pentru actul de cultură, cunoașterea personală a unor oameni de succes, educarea elevilor prin promovarea unor modele de succes, precum și recunoașterea meritelor în domeniul educației/culturii, prin acordarea unor Premii de excelență unor personalități giurgiuvene și elevilor Școlii gimnaziale nr.7.

Evenimentul de vineri cuprinde și inaugurarea unei expoziții de desene realizate de către elevii Școlii gimnaziale nr.7, a unei expoziții ERASMUS+ și se va încheia cu o vizită la Muzeul Județean ”Teohari Antonescu”.

(Jurnal)