Europarlamentarul Dan Motreanu, propus pentru funcția de prim vicepreședinte în Consiliul Național al PNL. Senatorul Toma Petcu, primul care și-a declarat susținerea …

0
165

Europarlamentarul Dan Motreanu, Gheorghe Falcă şi Virgil Popescu, ministrul Energiei şi-au depus candidaturile pentru postul de prim-vicepreşedinte PNL, în Consiliul Național PNL. Vineri a fost ultima zi în care s-au depus candidaturile pentru posturile rămase vacante, în urma Congresului extraordinar al PNL.

Cu ocazia Consiliului Naţional al PNL vor avea loc alegeri pentru funcţiile de secretar general al PNL, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale. Candidaturile pentru aceste funcţii s-au depus până joi, 25 mai.

Senatorul Toma Petcu, prim vicepreşedinte PNL Giurgiu este primul dintre liberalii giurgiuveni care și-a arătat susținerea pe această funcție a europarlamentarului Dan Motreanu. El a declarat că în conducerea Partidului Național Liberal este nevoie de Dan Motreanu.

Cu experiența sa, de vechi liberal, Dan Motreanu a demonstrat întotdeauna echilibru, păstrându-și corectitudinea în toate funcțiile deținute în partid și deciziile pe care le-a luat. Dan Motreanu este liberalul care analizează și înțelege în profunzime orice situație, a demonstrat asta inclusiv prin reconstrucția filialei Giurgiu a PNL, lucru care garantează că va avea grijă…”  a mai menționat senatorul liberal, Toma Petcu.

Consiliul Naţional al PNL a fost convocat pentru data de 27 mai, la Poiana Braşov, cu participarea a 1.000 de delegaţi.

(Jurnal)