La data de 30 ianuarie a.c., ora 14:36, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că, în noaptea de 29/30 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, prin efracție, în locuința apelantului, de unde ar fi sustras suma de 2.800 de euro, 300 de lire sterline și 2.700 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, cu sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Giurgiu, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, doi bărbați, de 27 și 28 de ani, ambii din comuna Ulmi, județul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, pe numele acestora a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 10 februarie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi, instanta de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

(Jurnal)