DJTADJCT Giurgiu a început lucrările de reabilitare și modernizare a DJ412 B, tronsonul dintre localitatea Sterea, comuna Clejani și DN61

0
297

Marți, 27 septembrie, lucrătorii Direcției Județeane de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu au început lucrările de reabilitare și modernizare a DJ412 B, tronsonul dintre localitatea Sterea, comuna Clejani și DN61.

Lucrările începute astăzi au constat în turnarea de covor asfaltic pe o bandă cu o lungime de 1,1 km.

Direcția Județeană de Transport Giurgiu își propune finalizarea lucrărilor de reabilitare în perioada imediat următoare, având drept scop îmbunătățirea circulației rutiere.

Tot în cursul acestei luni, în perioada 13-15 septembrie, a fost turnat un strat de covor asfaltic pe DJ401A, în localitatea Cărpenișu, pe o porțiune de 1,2 Km.

Infrastructura rutieră din județul Giurgiu continuă să fie îmbunătățită prin proiecte ce corespund necesităților locuitorilor și vin în întâmpinarea acestora.

Tot în perioada următoare se va efectua și trasarea marcajelor rutiere pe drumurile reabilitate de către Direcția Județeană de Transport.

(Jurnal)