Odată cu instalarea toamnei, și angajații Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu încep pregătirile pentru sezonul rece. 

După cum ne preciza directorul DJTADJCT, ing. Marius Olteanu, înainte de debutul ploilor au reușit finalizarea marcajelor rutiere pentru trei drumuri județene importante din Giurgiu: DJ 611, DJ 404 și DJ 401A. 

Sunt trei drumuri județene intens circulate, pe care se mai deteriorase marcajul rutier de pe șosea. Astfel, chiar înainte ca ploile să ne „încurce”, puțin, socotelile, am reușit finalizarea acestor lucrări. În total, zic eu că am rezolvat problema pe mai bine de 20 de kilometri de drum”, ne spunea ing. Marius Olteanu. 

O altă prioritate pentru această perioadă, conform informațiilor furnizate de directorul  DJTADJCT Giurgiu, este procurarea de material antiderapant pentru sezonul rece. 

Suntem în plin proces de achiziție de clorură de calciu, sare și nisip, material antiderapant pe care îl vom utiliza, la nevoie, pe drumurile județene pe care le avem repartizate pentru această iarnă. Utilajele au fost verificate, astfel că putem interveni de îndată ce vom avea în stoc și materialul antiderapant despre care vă vorbeam. Așa cum știți, în cursul anului trecut și anul acesta, printr-un proiect pe fonduri europene, am fost dotați cu utilaje moderne”, mai preciza Marius Olteanu. 

(Jurnal)