Serbarea de Crăciun a elevilor clasei I-a de la Școala Gimnazială „Sfântu Gheorghe” din municipiu, între emoție și magie

0
735

Magia sărbătorilor de iarnă ne-a înconjurat încet, încet pe toți. Totul se colorează în aur şi argint în jurul nostru. 

E vremea serbărilor de Crăciun și până mai zilele trecute în şcoli şi grădiniţe, copiii repetau de zor pentru serbare. Au învăţat colinde și cântece, dar și poezii, care poate unora le-au cam dat de furcă.

Anul acesta, serbarea de Crăciun a elevilor clasei I-a a Școlii Gimnaziale Sfântu Gheorghe din municipiul Giurgiu, îndrumați de învățătoarea Otilia Zamfir a avut partea de o locație diferită de cum eram obișnuiți. Cum pandemia a luat sfârșit, iar clasa micuților ar fi fost practic neîncăpătoare pentru desfășurarea spectacolului, părinții au decis ca această să se de mute în incinta unui restaurant din centrul orașului.

Astfel, copiii frumos îmbrăcați au putut colinda, cânta, dansa şi ne-au făcut pe noi adulții să ne reamintim ce înseamnă magia sărbătorilor de iarnă.

După cântec și colinde, Moş Crăciun a apărut tiptil în mijlocul copiilor, aducând multă voie bună, daruri şi fiind primit cu multă căldură de cei mici.

Magia sărbătorii Crăciunului te face să crezi în miracole adevărate, chiar şi în venirea lui Moş Crăciun în casele noastre.

Să lăsăm deci magia să ne învăluie și să nu uităm că spiritul Crăciunului există în fiecare dintre noi.

Și să nu mai uităm să fim mai buni, mai darnici nu doar acum de sărbători, ci mereu, căci doar așa vom face lumea mai bună.

Sărbători fericite micuților, doamnei învățătoare care și-a pus toată priceperea în realizarea acestui spectacol, dar și părinților și bunicilor care au participat la serbare, care i-au susținut și aplaudat pe micuți.

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri tuturor!

(Ana Magheru)