Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „La finalul acestei săptămâni au avut loc alegerile organizației de seniori liberali la Malu Spart”

0
290

La finalul acestei săptămâni au avut loc alegerile organizației de seniori liberali la Malu Spart. Felicitări domnului președinte Petre Tudorache și noului birou politic ales!

Implicarea seniorilor noștri în viața comunităților, dar și în activitatea politică este importantă datorită experienței lor de viață. De fiecare dată trebuie să le apreciem munca de-o viață în cadrul acestor comunități și să ținem cont de sfaturile și propunerile lor.

#PNL din 2020 până astăzi, de când este la guvernare, este partidul care a crescut pensiile cu 14% în 2020, cu 10% la începutul anului 2022, iar acum a propus creșterea punctului de pensii cu rata inflației, ajunsă la 15,9%.

Sunt cele mai mari majorări de pensii făcute în doar trei ani în România, iar majorarea propusă acum de #PNL și premierul Nicolae Ciucă, de 15,9%, este una necesară pentru că oamenii care au muncit și contribuit la sistemul de pensii o viață întreagă nu trebuie să plătească prețul multiplelor crize atunci când ar trebui să aibă o bătrânețe liniștită.

#PNL #PNLGiurgiu

(Gabriela HORGA- deputat PNL Giurgiu)