Depistați băuți la volan sau fără permis de conducere…Un condamnat pentru furt a fost prins!..

0
220

La data de 3 iunie, ora 17.45, polițiștii Serviciului Rutier Giurgiu au depistat un bărbat, de 47 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petre Ghelmez, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificării în baza de date, a rezultat faptul că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

Perspanei i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În aceeși zi , la ora 16:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în comuna Dobreni, județul Giurgiu, un tânăr de 20 de ani, din comuna Colibași, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOREA…

Vineri, 3 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției nr.3 Bolintin Vale au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Cu ocazia activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Bolintin Vale, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 2 ani, și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.