Datorită a trei parlamentari giurgiuveni, copiii din Clejani și Călugăreni au fost oaspeții Parlamentului României!

0
382

Am organizat astăzi la Parlament împreună cu colegii mei, Alexandru Andrei și Toma Petcu, vizita a aproximativ 80 de copii, însoțiți de cadre didactice, din județul Giurgiu, din comunele Clejani și Călugăreni – scrie pe pagina sa de facebook deputatul liberal de Giurgiu, Gabriela HORGA.

I-am însoțit într-un tur al Palatului Parlamentului, am discutat despre modul în care se aprobă legile și despre importanța democrației.

Au mers și la Senat, unde au primit cadouri de la Moș Crăciun. Au asistat la un spectacol în care au ascultat colinde, cântece dedicate sărbătorilor de iarnă, recitaluri de poezie, povești pentru copii. Spectacolul a fost asigurat de coruri, ansambluri populare și artiști.

 

Din subiectele de discuție nu au lipsit preocupările specifice vârstei în era digitală. Au discutat și despre instalarea jocurilor, securitatea cibernetică și contactul pe internet cu alți jucatori.

Mulțumim micilor musafiri pentru vizită și colinde! Îi mai așteptăm cu mult drag! Mulțumim Alina Gorghiu pentru sprijin și pentru întâlnirea cu Moș Crăciun! – a mai scris Gabriela Maria HORGA, deputat PNL de Giurgiu, pe pagina sa de facebook.

(Jurnal)